A tam od razu obudził, nie było jakoś czasu wcześniej
zmiana końcówki wydechu O1 RS
Zwiń
X
-
zmiana końcówki wydechu O1 RS
jakos tak staro wyglada ta moja oryginalna koncowka wydechu
moze ktos z kolegow w RSie zmienial koncowke i moze polecic ?
najbardziej to chyba podoba mi sie ta podwojna jak w RS O2 FL , czy moze ktos takowa zakladal i moze polecic gdzie to kupic ?
czy cos takiego bedzie pasowąło ?
jest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
-
-
Wczoraj robilem przy miarkę
Trzeba będzie trochę pokombinowac , zdam relacje
Końcówki wyglądają fajnie , trzeba je tylko będzie trochę przyciąć
Z tego co wiem to na forum nikt takich w O1 RS nie ma wiec cciężkosobie to wwyobrazić
W razie czego obetne ori tak żeby zawsze można było wrócić ewentualnie do oryginalujest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andru123Z tego co wiem to na forum nikt takich w O1 RS nie ma wiec cciężkosobie to wwyobrazićOctavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Czarna_LKZamieszczone przez andru123Z tego co wiem to na forum nikt takich w O1 RS nie ma wiec cciężkosobie to wwyobrazić
[ Dodano: Pon 16 Lut, 15 20:57 ]
Koncowki dzisiaj zamontowane , roboty w pip
Pierwsza rzecz ze trzeba było spawacz do czoła średnica końca końcówki i końca mojej ruryssą takie same
Druga rzecz wysunięcie i tu było kilka koncepcji ,kilka przymiarek w końcu stanęło na ok1,5 cm
Trzecia rzecz to taka ze moje rury z tłumika są bliżej siebie i musiałem się ostro nagimnastykowac żeby przerwą miedzy końcówkami była satysfakcjonująca
Ale jak spojrzy się teraz na tył mojego RSa to powiem szczerze ze wygląda genialnie
A najfajniej wygląda z boku
Ten stary komin był jednak tragiczny , mowie o fabrycznej końcówce do RSa
Zdjęcie wrzuce w środę
[ Dodano: Czw 19 Lut, 15 12:40 ]
[
[ Dodano: Czw 19 Lut, 15 12:45 ]
jest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
no nie , wlasnei chodzilo o to zeby bylo delikatnie wysatajace , troche sie obawialem tego ze w tym otworze w zderzaku beda zle wygladaly , otwor w zderzaku RS II jest troche bardziej pozaokrąglany , ale wyszlo extra
tylko jak pisalem wczesniej rzeźba straszna i duzo przypiarek i kombinowaniajest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koper009ładnie ten skos rury współgra ze skosem zderzaka - tak teraz jeszcze się przyjrzałem
to pierwsza rzecz na zywo jak sie z boku patrzyrzuca w oczy najbardziej i wlasnei przy nieuwelkim wysunieciu końcówki pasują do siebie ze zderzakiem i z jego dolną częścią idealnie , ten sam kąt
i fajny jets ten skos , do tej pory widywalem same proste koncówki
[ Dodano: Wto 24 Lut, 15 15:33 ]
teraz takie widze tylko , z podobnych
no to jednak swoje okazyjnie kupilemjest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
No właśnie tak wygląda świeżo tył, tak bardziej nowocześnie
Ja myślę nad kwasówką jak już wcześniej pisałem ale nie mam czasu tego zrobić, tylko jak tak patrzę to 2.5'' będzie za bogato. Nie mam 2.25'' bo chyba takie by było takie najlepsze bo 2'' za ubogo może być. A andru123 ile śr. mają te Twoje końcówki?
Komentarz
-
Komentarz